The Saker: Het einde van kasteel Europa en de eerste dag van vrijheid

the-saker:-het-einde-van-kasteel-europa-en-de-eerste-dag-van-vrijheid

30-07-22 08: 05: 00,

Door Batiushka voor The Saker

En zij vulden het hele land met deze kastelen. Zij belastten het ongelukkige volk van het land met dwangarbeid aan de kastelen; en toen de kastelen gebouwd waren, vulden zij ze met duivels en goddelozen..

Angelsaksische kroniek, 1137

Inleiding: De drie doelstellingen van de WMO herzien

Er is nu officieel toegegeven dat de drie doelstellingen van de geallieerde speciale operatie in Oekraïne, de bevrijding van de Donbass, en de demilitarisering en denazificatie van Oekraïne, moesten worden uitgebreid. Dit is in de eerste plaats het gevolg van het verzet van het neonazi-regime in Kiev tegen de bevrijding van de volkeren van Oekraïne, en in de tweede plaats van de steun die dit regime krijgt van pro-Nazi-regimes. Die regimes, bekend als “Het Collectieve Westen”, zijn de regimes, die slechts 13% van de wereldbevolking vertegenwoordigen,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: