Uitnodiging: Zal de geest van Bandung de Anglo-Amerikaanse speciale relatie verbreken? [Cynthia Chung Lezing 31 juli om 14:00 ET]

uitnodiging:-zal-de-geest-van-bandung-de-anglo-amerikaanse-speciale-relatie-verbreken?-[cynthia-chung-lezing-31-juli-om-14:00-et]

30-07-22 12: 21: 00,

Ondanks de vele mogelijkheden voor positieve systeemveranderingen die de mensheid nu ter beschikking staan, heeft de kracht die de trans-Atlantische kooi van naties bestuurt, laten zien dat het uit is op totale controle, zelfs met het risico een thermonucleaire oorlog te ontketenen.

Als Rusland, China en andere naties zich eenvoudigweg zouden onderwerpen aan een nieuwe Transhumanistische God, zoals zoveel gouden kraag elites in Davos hebben geleerd te doen, dan zou de slachting van de menselijke kudde zo veel geleidelijker kunnen verlopen. Maar helaas voor de unipolaristen die de westerse Titanic besturen, hebben de leidende patriotten van de multipolaire alliantie andere ideeën, waardoor de dreiging van een nieuw “Pearl Harbor-moment” met de dag groter wordt. Nancy Pelosi’s krankzinnig geplande vertrek naar Taiwan weerspiegelt slechts één van de vele van dergelijke bougies die dit onstuitbare proces zouden kunnen ontketenen als het niet snel in de kiem wordt gesmoord.

Nu de tijd dringt om het instituut van de natiestaat te behouden als een instrument van het volk, door het volk en voor het volk in oppositie tot erfelijke controleorden, zal The Canadian Patriot Review deze zondag juli 31 om 14.00 uur Eastern Time een presentatie houden met RTF voorzitter Cynthia Chung.

Cynthia zal de historische krachten voor goed en kwaad tonen die onze huidige wereld vormgeven, en zal enkele verrassende lessen geven in de duidelijke principiële oplossingen om een dolende USA in dit late stadium van verval te redden door de grote strategie te herzien van leidende niet-gebonden bewegingsleiders die zich hadden georganiseerd in 1954 in de Bandung Conferentie van Indonesië en die een raamwerk van win-win samenwerking vaststelden in de vorm van de Vijf Principes van Vreedzame Coëxistentie.

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: