Voor wie is “One Health” bedoeld? – Anthroblog

30-07-22 08: 16: 00,

Im eerste deel van zijn gastbijdrage schetste Freddie Ponton de geschiedenis van de One HealthConcept en noemde de supranationale organisaties die bij de ontwikkeling ervan betrokken waren, supranationale organisaties die bij de ontwikkeling ervan betrokken zijn. In het tweede deel, dat hier volgt, onderzoekt hij de verhalen die worden aangevoerd om het te rechtvaardigen. Wat heeft biodiversiteit te maken met bioveiligheid en wat met de belangen van multinationale ondernemingen? Voor wie dient One Health?

Gastbijdrage van Freddie Ponton. Duitse publicatie met dank aan de auteur.

Wem dient One Health?One Health en het milieu

We moeten nog veel beter begrijpen hoe de agenda voor “One Health” past in de “bedreigingen van de biodiversiteit” en de klimaatverandering die al enige tijd worden gepropageerd. Toch moeten we ons eerst de vraag stellen: Zijn deze bedreigingen wel geldig,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: