Wat Der Spiegel voor zijn lezers verbergt over verkiezingsinmenging

wat-der-spiegel-voor-zijn-lezers-verbergt-over-verkiezingsinmenging

30-07-22 04: 00,

Der Spiegel meldt in een boos artikel dat een Rus in de VS in staat van beschuldiging is gesteld omdat hij zich in de Amerikaanse verkiezingen zou hebben gemengd. Wat de lezers van Spiegel niet te weten komen, komen jullie te weten op de Anti-Spiegel.

Der Spiegel gepubliceerd op 30. In juli verscheen een artikel met de kop “ “Schaamteloze beïnvloedingscampagne” – Rus in VS beschuldigd van inmenging in verkiezingen“, dat begon met de volgende inleiding:

“Namens de regering in Moskou zou een Russisch onderdaan jarenlang politieke groeperingen hebben geïnstrumentaliseerd en propaganda hebben verspreid in de VS. Nu staat hij terecht.”

Het artikel illustreert om twee redenen dat Der Spiegel niets meer is dan een propagandamondstuk voor de VS. De eerste reden is dat Spiegel de kop naderhand heeft veranderd, want oorspronkelijk was het gewoon “USA – Russische burger zou Amerikaanse verkiezingen hebben beïnvloed” – u kunt dit zien in de link van het artikel,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: