27-jarige triatleet en arts in Canada overlijdt vier dagen nadat hij tijdens het zwemmen in elkaar zakte – dit is het vijfde sterfgeval in de GTA in 2 weken

27-jarige-triatleet-en-arts-in-canada-overlijdt-vier-dagen-nadat-hij-tijdens-het-zwemmen-in-elkaar-zakte-–-dit-is-het-vijfde-sterfgeval-in-de-gta-in-2-weken

31-07-22 05: 41: 00,

Tragisch genoeg is een 27-jarige triatleet en arts zondag tijdens het zwemmen in het McMaster Children’s Hospital in Hamilton, Ontario, Canada, in elkaar gezakt. Zij stierf op donderdag, vier dagen na het incident.

De dood van Dr. Candace Nayman komt minder dan twee weken na de dood van vier andere dokters. Dr. Candace was de vijfde arts in de Greater Toronto Area (GTA) die in juli overleed.

The Gateway Pundit meldde eerst dat Dr. Paul Hannam, hoofd spoedeisende hulp en medisch programmadirecteur van het North York General Hospital (NYGH), onverwacht was overleden tijdens het joggen.

NYGH claimde de tragische dood van Dr. Paul Hannam had “niets te maken met COVID-19 of vaccinaties van welke aard dan ook,” volgens de Toronto Sun.

Mount Sinai Hospital Chief Medical Strategy Officer Howard Ovens kondigde het overlijden van Dr. Hannam aan via Twitter.

“Canadian emergency medicine is in rouw vanavond,”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: