Amerikaanse diplomatie als tragedie – Anthroblog

31-07-22 11: 31: 00,

Zuletzt aktualisiert am 31. Juli 2022.

Volgens financieel analist en econoom Michael Hudson gedraagt Amerika zich in de huidige crisis als de held van een Griekse tragedie, en ruïneert het zichzelf door zijn eigen overmoed. Door te trachten zijn rivalen uit te schakelen, drijft de eens “enige supermacht” het blok van de “vrije wereld” dat het leidt naar de economische en politieke ondergang. Het artikel “Amerikaanse Diplomatie als Tragedie” verschijnt hier met vriendelijke toestemming van de auteur.

Amerikanische Diplomatie als TragödieAmerikaanse diplomatie als tragedie

Gastessay van Michael Hudson

Zoals in een Griekse tragedie waarvan de protagonist het lot bewerkstelligt dat hij tracht te vermijden, bereikt de confrontatie van de VS en de NAVO met Rusland in Oekraïne precies het tegenovergestelde van het door Amerika beoogde doel.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: