Apolut:ㅤ Voert Rusland een gasoorlog met Europa of voert het Westen een langdurige gasoorlog met Rusland?

apolut:ㅤ-voert-rusland-een-gasoorlog-met-europa-of-voert-het-westen-een-langdurige-gasoorlog-met-rusland?

31-07-22 09: 10: 00,

Een bijdrage van Wolfgang Effenberger.

In de aankondiging van het Russische gasbedrijf Gazprom dat vanaf woensdag, 27. 20 procent van zijn capaciteit, ziet de Oekraïense president Selenskii niet alleen een vorm van terreur tegen het Westen, maar ook een openlijke “gasoorlog tegen het verenigde Europa”. Dit zou het voor Europa moeilijk maken zich voor te bereiden op de winter.(1)

In de politiek of het bedrijfsleven worden planningsspelletjes voor een noodwinter zonder voldoende gasvoorraden met ogenschijnlijk gemak uit de mouw getoverd. Zo zweert de EU-Commissie de lidstaten bij verregaande gasbesparingen.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: