BOEM! Braziliaanse president Jair Bolsonaro vernietigt Leonardo DiCaprio voor tweet over Amazoneregenwoud: Jullie willen de hele wereld veranderen, maar nooit jezelf!

boem!-braziliaanse-president-jair-bolsonaro-vernietigt-leonardo-dicaprio-voor-tweet-over-amazoneregenwoud:-jullie-willen-de-hele-wereld-veranderen,-maar-nooit-jezelf!

31-07-22 07: 22: 00,

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft teruggeslagen op de valse beweringen van acteur Leonardo DiCaprio over de verbranding van het Amazonewoud.

Dit is niet de eerste keer dat Bolsonaro kritiek heeft op DiCaprio’s militante optreden tegen Brazilië. DiCaprio schreef een tweet met een video die zou wijzen op een toename van de ontbossing in het Amazonegebied vanaf 2019.

Bolsonaro bekritiseerde de argumenten van de acteur en bracht nieuwe feiten naar voren die de door DiCaprio geschreven informatie weerleggen.

De Braziliaanse president had ook kritiek op DiCaprio’s stilzwijgen over de bosbranden die in Europa zijn uitgebroken.

“Tussen jou en mij, het is vreemd om te zien dat een man die pretendeert van de planeet te houden meer aandacht besteedt aan Brazilië dan aan de branden die Europa en zijn eigen land schade berokkenen. Je kunt je afvragen of je geobsedeerd bent door mijn land (of zijn rijkdommen) of dat je gewoon gelooft dat Brazilië het enige land op aarde is”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: