BUILD BACK BETTER?!?! – DL 4 – Het EV

build-back-better?!?!-–-dl-4-–-het-ev

31-07-22 06:51:00, INLEIDING

Ruim twee jaar nadat Haagse politici de grootste binnen- en buitenlandse bedreiging gingen vormen ooit voor ons land, lijken we in een rustiger vaarwater te komen. Dat is echter slechts schijn. Zoals Churchill zei nadat de fascisten waren verslagen: ‘Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.’ Profetische woorden.

Het huidige regime, aangestuurd door het WEF heeft maar één doel: de totale controle over alle aspecten van het leven van iedereen op aarde. Tot en met gedachtenpolitie aan toe. Nappies, dat zijn overtuigd mondluierdragers, denken dat ze geen slaven zijn. Maar zij die slaven zijn en denken in vrijheid te leven, dat zijn de ware slaven. Volledig geïndoctrineerd en bereid om elke drol die ze wordt voorgehouden met vreugde door te slikken. Op Zwarte Vrijdag 13 maart 2020 schreef ik: ‘Met het zweet op hun rug en een lied op hun lippen graven ze hun eigen graf waar ze, na voltooiing, op de rand zullen staan applaudisseren voor hun inspanning’. Waarvan akte

Vrijbrief om aan te kleuteren

De echte ellende moet nog komen onder het inktzwarte banier van Build Back Better of The Great Reset zo u wilt. Want de belofte om een maatschappij te bouwen die rechtvaardiger is, groener, duurzamer, met plaats voor iedereen is waarlijk Zum Kotzen. Want als het rapaille dat zich de elite waant, dat werkelijk meent, waarom hebben ze er dan zo’n rotzooi van gemaakt in de achterliggende decennia? Om de grond rijp te maken of zijn het gewoon knoeiers?

Het antwoord is even simpel als schokkend: het zijn knoeiers. Incompetente beunhazen, prutsers die via ‘democratisch’ genomen besluiten, het pad uitstippelen dat gefinancierd wordt door de gewone belastingbetalende burger. Jan met de pet is altijd het haasje. Politici nooit omdat ze dat zelf zo geregeld hebben! In de Grondwet art. 119, de Wet op de Rechterlijke Organisatie en het Wetboek van Strafvordering staat dat alleen de Kroon (regering + staatshoofd) of Tweede Kamer het besluit kan nemen tot vervolging van een politicus. Want, zo is de redenering, politici moeten beschermd worden tegen ‘lichtvaardige vervolging’. Het is een vrijbrief om ongestraft aan te kleuteren en zelfs misdrijven te plegen zoals duidelijk werd onder andere bij de toeslagenaffaire. Want het stemvee in de Slaapkamer keert zich nooit en te nimmer tegen hun politieke broodheren uiteraard.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: