Chemische oorlogsvoering: de gezondheid van de vijand verstoren is een eeuwenoude militaire tactiek

chemische-oorlogsvoering:-de-gezondheid-van-de-vijand-verstoren-is-een-eeuwenoude-militaire-tactiek

31-07-22 05: 33: 00,

De regering Biden geeft deze winter bijna 5 miljard dollar uit aan 171 miljoen ongeteste en niet-goedgekeurde mRNA-spuiten voor 29 dollar per stuk om bij de Amerikaanse bevolking in te spuiten. Het heeft de optie om nog eens 600 miljoen spuiten te kopen als het Congres meer geld beschikbaar stelt. Het cumulatieve effect van meerdere injecties veroorzaakt reeds aanzienlijke nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Elke discussie over aanvallen op de mensheid door Big Pharma, Big Government, het World Economic Forum, de Verenigde Naties, enz. wordt onmiddellijk gebrandmerkt als een samenzweringstheorie en ronduit ontkend door de zogenaamde “fact-checkers”. Hieruit blijkt dat het tegenargument waar is en het “officiële” verhaal vals. Dit is een harde realiteit die de Amerikanen moeten onder ogen zien voordat onze natie ontspoort. TN Redacteur

  • De VS heeft ingestemd met de aankoop van 66 miljoen doses van Moderna’s nieuwe vaccinformule gericht op Omicron voor $1,74 miljard.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: