China’s leger schrijft: Maak je klaar voor oorlog! De PLA heeft het recht Pelosi’s vliegtuig te onderscheppen en is bezig met vuuroefeningen voor de kust van Taiwan met de Amerikaanse vliegdekschipgroep in de buurt gestationeerd! Video

china’s-leger-schrijft:-maak-je-klaar-voor-oorlog!-de-pla-heeft-het-recht-pelosi’s-vliegtuig-te-onderscheppen-en-is-bezig-met-vuuroefeningen-voor-de-kust-van-taiwan-met-de-amerikaanse-vliegdekschipgroep-in-de-buurt-gestationeerd!-video

31-07-22 05: 37: 00,

De Engelstalige spreekbuis van de Chinese regering, de Global Times, heeft bijzonder luidruchtig en oorlogszuchtig gereageerd op de mogelijke reis van Nancy Pelosi naar het zelfbesturende eiland Taiwan:

Bereid je voor op oorlog,” luidde een bericht van de 80. Chinese Volksbevrijdingsleger (PLA) groep over het bezoek van de VS aan Taiwan, zoals gemeld op vrijdag, 29. Juli, werd gemeld. Het oorlogsbericht van het Chinese leger over het mogelijke bezoek van de VS aan Taiwan heeft naar verluidt meer dan 300.000 duimen omhoog gekregen in slechts 12 uur, wat heeft geleid tot een “hoog moreel onder de Chinese soldaten”, aldus de Global Times.

Bodem: Het bericht in kwestie verscheen naar verluidt vrijdag op een PLA-kanaal op de populaire Chinese social media-app Weibo:

“Voorbereiden op oorlog(备战)!”
Het officiële #Weibo account van de 80e Legergroep van het #CCP‘ Volksbevrijdingsleger #PLA plaatste dit bericht van twee Chinese woorden 15 uur geleden en heeft 650K likes gekregen,

“Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: