De Pruisen, ReichsWEF deel 3

de-pruisen,-reichswef-deel-3

31-07-22 01:45:00, De afdeling Psychologische Operaties

Auteur

Voordat we dieper ingaan op het World Economic Forum, dat we het ReichsWEF hebben genoemd, laten we samenvatten wat er in de eerdere delen is gepresenteerd:

Na de Tweede Wereldoorlog, toen de staat Pruisen officieel werd afgeschaft, is het Pruisische apparaat nooit verdwenen, maar onzichtbaar geworden. De zetel van de operaties werd verplaatst van Berlijn naar Washington D.C. en de hoofdstad werd overgebracht naar een complexe matrix van globalistische bedrijven. Pruisen was de verschrikkelijke onzichtbare vijand geworden.

Om deze bedrijven en de corrupte politici die de deep state dienden te beheren, werden internationale fora en ‘denktanks’ gebruikt als voorwendsel voor globalisten om elkaar onschuldig te ontmoeten. Ze geloofden dat dit de strikte antitrustwetten omzeilde die van kracht waren om de mensen te beschermen tegen zakelijke en politieke samenspanning. Bohemian Grove en de Alfalfa Club werden in Amerika gebruikt, terwijl in Europa de Bilderberg-groep werd gevormd door voormalig nazi-lid; Prins Bernhard van Nederland.

Otto von Bismarck was de eerste kanselier van Duitsland. Hij omarmde de principes van Realpolitik; die in feite eist dat de staat alles moet doen om te overleven. Bismarck vestigde Pruisen als de eerste verzorgingsstaat ooit, wat betekent dat het enorme belastinginkomsten moet genereren. Deze belastinginkomsten zouden worden gebruikt om meerdere oorlogen te financieren en Pruisen te vestigen als ’s werelds meest vooraanstaande macht.

Skull and Bones werd in 1832 in Yale opgericht door William Russell. Zijn neef, Sam Russell, was destijds een van ’s werelds grootste opiumhandelaren, gevestigd in China. In 1835 begon Yale met het opzetten van activiteiten in China en vormde later de groep “Yale in China”. Mao Tse Tung, voornamelijk gerund door Bonesmen, werkte voor Yale in China en ontving de nodige fondsen om communistische propaganda te verspreiden en later zijn revolutionaire inspanningen te financieren.

Henry Kissinger werd gekozen als onderdeel van de Amerikaanse mondiale elite door de Duitse immigrant en Amerikaanse militaire inlichtingenofficier, Dr. Fritz Kraemer. Kissinger zou zijn eigen stijl van Realpolitik toepassen. Door nucleaire proliferatie, eugenetica en Mao’s falende communistische Chinese staat te ondersteunen, slaagde Kissinger erin Amerika bij elke beurt te verzwakken. Dit leidde er uiteindelijk toe dat Amerika in 1971 de goudstandaard in USD beëindigde, en de militaire handhaving van in USD geprijsde olie om de nieuwe petrodollar te ondersteunen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: