De roekeloze veronachtzaming van de WHO voor de waarheid – hoe zij het publiek en de media misleidt

de-roekeloze-veronachtzaming-van-de-who-voor-de-waarheid-–-hoe-zij-het-publiek-en-de-media-misleidt

31-07-22 05: 46: 00,

De volksgezondheid berust op vertrouwen. Reclame is gebaseerd op het verdraaien van de waarheid, zelfs het misleiden van mensen, om hen een product te laten kopen dat zij misschien niet nodig hebben. Vertrouwen wordt verkregen door de waarheid te vertellen en anderen juiste informatie en goed advies te geven. Als je dat wilt, kun je van richting veranderen en het vertrouwen dat je hebt opgebouwd uitbuiten om effectiever te bedriegen.

Dit werkt totdat de luisteraars doorhebben dat je bent begonnen te liegen. Dit is de ergste vorm van bedrog. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft deze laatste weg bewandeld door gebruik te maken van haar oude status om het publiek te misleiden teneinde het wereldwijde gebruik van Covid-vaccins 19 te verhogen.

Vorige week heeft het mediabureau van de WHO een persbericht uitgegeven met een samenvatting van een update van de wereldwijde Covid-vaccinstrategie 19. Voor deze strategie is het hoogste jaarlijkse budget voor één enkel programma in de geschiedenis van de WHO uitgetrokken: 10.1 miljard dollar is begroot voor 2021,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: