De WHO zegt eindelijk tegen LGBT-mannen dat ze hun sekscapades moeten stoppen om de verspreiding van de apenpokken een halt toe te roepen

de-who-zegt-eindelijk-tegen-lgbt-mannen-dat-ze-hun-sekscapades-moeten-stoppen-om-de-verspreiding-van-de-apenpokken-een-halt-toe-te-roepen

31-07-22 07:01:00,

Mannen die seks hebben met mannen krijgen eindelijk van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te horen dat ze hun “pride” vlaggen moeten opvouwen en het moeten laten rusten, zodat de apenpokken, ook wel pridepokken genoemd, zich niet meer zullen verspreiden, schrijft Ethan Huff.

Aangezien meer dan 99 procent van alle gevallen van pridepokken homoseksuele en biseksuele mannen zijn, dringt WHO-functionaris Rosamund Lewis er bij LGBT-mannen op aan ten minste te overwegen het aantal seksuele partners met wie zij prideseks hebben te beperken, om de curve af te vlakken.

WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus dringt er tegelijkertijd bij de volksgezondheidsautoriteiten, de regering en de media op aan om te verzwijgen dat het de LGBT-superspreaders zijn die pridepokken naar de vier windstreken brengen, omdat zij met stigmatisering en discriminatie te maken kunnen krijgen als de waarheid aan het licht komt.

“Voor mannen die seks hebben met mannen houdt dit voorlopig in dat u uw aantal seksuele partners vermindert, seks met nieuwe partners te overwegen, en met eventuele nieuwe partners contactgegevens uitwisselt om zo nodig een vervolgonderzoek mogelijk te maken,” zo wordt Tedros geciteerd.

“Het stigma en de discriminatie kunnen even gevaarlijk zijn als om het even welk virus en kunnen de uitbraak aanwakkeren – zoals we gezien hebben met Covid-19 misinformatie, en die informatie kan zich online snel verspreiden,” voegde hij eraan toe, en hij drong er bij social-mediaplatforms als Facebook en Twitter op aan om alle inhoud te censureren waarin pridepokken in verband gebracht worden met LGBT-mannen.

Trap niet in de apenpokken hoax

De propaganda over pridepokken rolt gewoon door, want de WHO beweert dat er nu wereldwijd 18.000 “gevallen” van zijn. Ongeveer 10 procent van de gevallen vereist ziekenhuisopname om “de pijn te beheersen”, zo wordt ons verteld, en 78 landen zijn er nu door getroffen.

Zoals u zich wellicht herinnert, circuleerde hetzelfde aantal toegenomen nieuwsberichten helemaal aan het begin van de coronavirus plandemie, wat doet vermoeden dat de machthebbers soortgelijke beperkingen hebben klaarliggen om ergens in de toekomst uitgevoerd te worden.

Zo te zien willen de globalisten echt dat pridepokken de volgende plandemie worden, ook al zijn er aanwijzingen dat de ziekte gewoon het varicella-zoster-virus is dat gereactiveerd wordt in de lichamen van mensen die “gevaccineerd” zijn tegen de Chinese griep.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: