Dissident One:ㅤDe “Grote Zero Carbon” samenzwering en de “Grote Reset” van het WEF – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-“grote-zero-carbon”-samenzwering-en-de-“grote-reset”-van-het-wef-–-dissidentnl

31-07-22 08:15:00,

Het globalistische Wereld Economisch Forum van Davos verkondigt de noodzaak van het bereiken van een wereldwijd doel van “netto nul koolstofuitstoot” tegen 2050. Dit klinkt voor de meesten nog ver in de toekomst en wordt daarom grotendeels genegeerd. Toch worden in Duitsland, de VS en talloze andere economieën transformaties doorgevoerd die de weg bereiden voor wat in de jaren zeventig de Nieuwe Internationale Economische Orde werd genoemd. In werkelijkheid is het een blauwdruk voor een wereldwijd technocratisch totalitair corporatisme, dat enorme werkloosheid, deïndustrialisatie en economische ineenstorting in het vooruitzicht stelt. Laten we eens naar de achtergrond kijken, schrijft William Engdahl (05.02.2021).

Klaus Schwab’s Wereld Economisch Forum (WEF) promoot momenteel zijn favoriete thema, de Grote Reset van de wereldeconomie. De sleutel tot dit alles is te begrijpen wat de globalisten bedoelen met Nul Koolstof in 2050. De EU leidt de race, met een gedurfd plan om ’s werelds eerste “koolstofneutrale” continent te worden tegen 2050 en haar CO2-uitstoot te verminderen met ten minste 55% tegen 2030.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: