Dissident One:ㅤItalië’s kandidaat-premier Giorgia Meloni: “Ja, tegen het natuurlijke gezin – Nee tegen de LGBT-lobby’s” (video) – DissidentNL

dissident-one:ㅤitalie’s-kandidaat-premier-giorgia-meloni:-“ja,-tegen-het-natuurlijke-gezin-–-nee-tegen-de-lgbt-lobby’s”-(video)-–-dissidentnl

31-07-22 04:12:00,

De Italiaanse conservatieve leider maakte de beginselen van haar partij en van de Spaanse partij Vox heel duidelijk: familie, vaderland en het christelijke erfgoed van hun land.

De Spaanse conservatieve politieke partij Vox heeft een krachtige video uitgebracht met een gastoptreden van de leider van de partij Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, meldt RAIR. De Italiaanse conservatieve partijleider zou wel eens de volgende Italiaanse premier kunnen worden.

De video belicht enkele explosieve delen van Meloni’s Vox-rede van juni 2022 in Marbella. Meloni liet de menigte uit haar dak gaan in een vurige toespraak waarin ze illegale migranten, feministen, de LGBTQIA+ communistische agenda, de islam, abortus en de corrupte Europese Unie op de korrel nam. De Italiaanse leider maakte de principes van haar partij, en die van de Vox-partij, heel duidelijk: familie, vaderland, en het christelijke erfgoed van hun land:

Het is zo opwindend om hier weer te zijn,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: