Dissident One:ㅤOekraïne valt hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sevastopol op de Krim aan – DissidentNL

dissident-one:ㅤoekraine-valt-hoofdkwartier-van-de-russische-zwarte-zeevloot-in-sevastopol-op-de-krim-aan-–-dissidentnl

31-07-22 02:06:00,

Dit heeft de gouverneur van Sevastopol, Michail Razvosjev, zondagmorgen bekendgemaakt op zijn Telegramkanaal. Er zouden vijf gewonden zijn gevallen. De aanval is vermoedelijk uitgevoerd met een drone. En het gebeurde precies op de herdenkingsdag van de Russische marine, meldt Unser Mittel Europa.

“Vanmorgen vroeg hebben Oekraïense nationalisten besloten onze marinedag te bederven,” schreef Rasvosjejev. De viering van deze dag, die in veel regio’s in Rusland wordt gevierd, is voor Sevastopol afgelast.
“Ik vraag om kalm te blijven en zo mogelijk thuis te blijven,” vervolgde Razvoshaev. Hij voegde eraan toe dat de binnenlandse inlichtingendienst FSB de zaak aan het onderzoeken was. Het is de eerste keer sinds het begin van de oorlog tegen Oekraïne op 24 februari dat de Russische autoriteiten melding maken van een dergelijke aanval op hun strijdkrachten.
De Russische president Vladimir Poetin houdt deze zondag in Sint-Petersburg een parade van oorlogsschepen,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: