Dissident One:ㅤWob-documenten: Minister De Jonge wilde keiharde aanpak van huisartsen die hydroxychloroquine voorschreven – DissidentNL

dissident-one:ㅤwob-documenten:-minister-de-jonge-wilde-keiharde-aanpak-van-huisartsen-die-hydroxychloroquine-voorschreven-–-dissidentnl

31-07-22 06:00:00,

Het Rijk deed hydroxychloroquine in de ban, terwijl het niet-werkende medicijnen toestond. Minister  wilde hardere aanpak van huisartsen en zette de inspectie op bedenkelijke wijze onder druk.

Onlangs zijn er nieuwe feiten naar voren gekomen in het hydroxychloroquine-dossier. Uit wob-documenten blijkt dat de douane 500 particuliere zendingen met medicijnen heeft onderschept, waaronder hydroxychloroquine. Kort nadat het ministerie van Volksgezondheid stelde dat er ‘wetenschappelijke consensus’ was dat hydroxychloroquine niet werkt, toonde een onderzoek in 14 Nederlandse ziekenhuizen het tegendeel aan. Ook stelde het Rijk een verbod in op hydroxychloroquine, terwijl het niet-werkende middel Remdesivir wel mocht worden voorgeschreven aan coronapatiënten. Tot slot heeft minister De Jonge de inspectie onder druk gezet om huisartsen hard aan te pakken.

Wob-documenten “Hydroxychloroquine”: Minister De Jonge wilde hardere aanpak van huisartsen en zette de inspectie op bedenkelijke wijze onder druk. Rijk deed hydroxychloroquine in de ban, terwijl het niet-werkende medicijnen toestond.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: