Dissident One:ㅤZeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben – Symposium van China’s top denktank stuurt klassieke, oorlogs waarschuwing naar provocerende Pelosi – DissidentNL

dissident-one:ㅤzeg-niet-dat-we-je-niet-gewaarschuwd-hebben-–-symposium-van-china’s-top-denktank-stuurt-klassieke,-oorlogs-waarschuwing-naar-provocerende-pelosi-–-dissidentnl

31-07-22 11:14:00,

“Zeg niet dat we jullie niet gewaarschuwd hebben!” – een zin die in 1962 door de People’s Daily werd gebruikt voordat China werd gedwongen de grensoorlog met India uit te vechten en voorafgaand aan de China-Vietnamoorlog van 1979, werd veelvuldig genoemd tijdens een forum dat vrijdag werd gehouden door een Chinese denktank op hoog niveau, omdat analisten waarschuwden dat open militaire opties en uitgebreide tegenmaatregelen variërend van de economie tot diplomatie van China in het verschiet liggen als de Amerikaanse House Speaker Nancy Pelosi gokt met een bezoek aan het eiland Taiwan tijdens haar Azië-tournee.

Global Times:

Donderdagavond voerde de Chinese president Xi Jinping een telefoongesprek met de Amerikaanse president Joe Biden, waarin hij de VS opnieuw waarschuwde voor de ernst en het belang van de kwestie Taiwan en zei: “De publieke opinie kan niet worden getart. Zij die met vuur spelen,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: