Dissident One:ㅤZuid-Afrika: 82 verdachten gearresteerd na massale verkrachting – DissidentNL

dissident-one:ㅤzuid-afrika:-82-verdachten-gearresteerd-na-massale-verkrachting-–-dissidentnl

31-07-22 03:22:00,

Tientallen zwarte mannen hebben vrijdag een filmploeg in een hinderlaag gelokt bij een verlaten mijn in de buurt van Johannesburg. Ze verkrachtten acht modellen tussen de 19 en 35 jaar oud. Toen ze vluchtten, schoot de politie twee verdachten dood en werden 82 andere mensen gearresteerd, meldt Free West Media.

Na een massale verkrachting van acht vrouwen heeft de politie in Zuid-Afrika 82 verdachten gearresteerd. Agenten onderzoeken ten minste 32 verkrachtingszaken, zei de politie in de noordelijke provincie Gauteng zaterdag. Sommige slachtoffers werden verkracht door wel tien mannen, zei politieminister Bheki Cele. De groep daders pleegde ook een gewapende overval.

Op vrijdag vielen zwaarbewapende zwarte daders, bekend als “zama-zamas”, de filmploeg en figuranten aan op een verlaten terrein in Krugersdorp, nabij Johannesburg. De crew was bezig geweest met het filmen van een muziekvideo in de niet meer gebruikte mijn.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: