Dr. Coleman: De persoon die u het meest waarschijnlijk zal doden is uw dokter

dr.-coleman:-de-persoon-die-u-het-meest-waarschijnlijk-zal-doden-is-uw-dokter

31-07-22 04:01:00,

Toekijken hoe het medisch establishment liegt, bedriegt en incompetentie van Olympisch niveau tentoonspreidt, is voor velen de laatste twee jaar een hele schok geweest. Artsen hebben geholpen de grootste medische fraude in de geschiedenis in stand te houden, terwijl zij glimlachend het geld opstreken en in hun zak staken, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar niemand had geschokt moeten zijn.

De leden van het medisch establishment, en hun Pretoriaanse garde, de deskundigen, geloven altijd dat zij het het beste weten. Iedereen die het establishment in twijfel trekt moet genegeerd worden, en als hij volhardt moet hij verpletterd, onderdrukt, verguisd en uitgestoten worden.

Het is echter niet moeilijk om een litanie van medische onbekwaamheid op te stellen – onbekwaamheid die zo flagrant is dat, samen met kanker en bloedomloopziekten, artsen al tientallen jaren een van de drie belangrijkste oorzaken van dood en verwonding zijn.

Veel van de verwondingen en sterfgevallen onder patiënten worden veroorzaakt door eenvoudige, regelrechte onwetendheid en niet door pech of onvoorziene complicaties. Het recente enthousiasme om miljoenen patiënten een niet-getest experimenteel geneesmiddel te geven dat niet werkte en niet veilig was, is het zoveelste voorbeeld van professionele onbekwaamheid.

Als terroristen een fractie zouden doden van het aantal dat door artsen gedood wordt, zou de wereld in een staat van voortdurende paniek verkeren. De persoon die de meeste kans heeft om u te doden, is niet een inbreker of een verongelijkt familielid – het is uw dokter.

Dokters beweren vaak dat het aan hen te danken is dat wij tegenwoordig allemaal langer leven en dat geneesmiddelenfabrikanten dokters onze algemene gezondheid verbeterd hebben. Maar uit de bewijzen blijkt dat er eeuwenlang niet veel veranderd is in de levensverwachting. Lang geleden, in Bijbelse tijden, werd het gewone volk aangemoedigd om een levensduur van drie tienden en tienden te verwachten.

Het waren schoner drinkwater en betere rioleringsvoorzieningen (ingevoerd in de 19e eeuw) die tot een daling van de kindersterfte leidden – en het terugdringen van de kindersterfte heeft een enorm verschil gemaakt voor de algemene levensverwachting.

In Australië worden elk jaar ongeveer een half miljoen mensen in het ziekenhuis opgenomen omdat zij ziek zijn geworden door dokters. Eén op de zes Britse ziekenhuispatiënten ligt in het ziekenhuis omdat hij of zij door artsen ziek is gemaakt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: