Een paar belangrijke dingen om met u te delen op deze stille zondag

een-paar-belangrijke-dingen-om-met-u-te-delen-op-deze-stille-zondag

31-07-22 08: 49: 00,

Beste vrienden,

Terwijl ik bezig ben me weer volledig in te zetten voor het fulltime werk aan de blog, wilde ik een paar dingen met jullie delen.

Ten eerste, nu ik weer volledig terug ben, wil ik onze gastauteurs vragen terug te keren naar de gewoonte mij hun bijdragen te sturen naar het gebruikelijke emailadres: [email protected] en niet naar mijn assistente Amarynth zoals de afgelopen 3 maanden (en voor sommigen zelfs daarvoor).

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Amarynth te bedanken voor het immense werk dat ze zo voortreffelijk voor de blog heeft gedaan, vooral tijdens mijn verlof. We zijn haar allemaal veel dank verschuldigd voor alles wat ze heeft gedaan.

Ten tweede, moet ik een “goed nieuws, slecht nieuws” dingetje met jullie delen. Eerst, het (schijnbaar) goede nieuws: tijdens de eerste maanden van dit jaar,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: