Er zijn geen gegevens over de doeltreffendheid van vaccins tegen monkeypox bij de mens.

er-zijn-geen-gegevens-over-de-doeltreffendheid-van-vaccins-tegen-monkeypox-bij-de-mens.

31-07-22 09: 33: 00,

Nu de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de uitbraak van monkeypox tot wereldwijde noodsituatie heeft verklaard, is de druk om vaccins tegen de ziekte te ontwikkelen officieel: HHS breidt de beschikbaarheid van monkeypoxvaccin uit tot meer dan 1,1 miljoen doses. Het lijkt er echter op dat de behoefte aan klinisch bewijs uit gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken waaruit de werkzaamheid van het monkeypokkenvaccin bij mensen blijkt, in dit proces op een zijspoor is gezet. Monkeypox is immers een wereldwijde noodsituatie, en zoals elke haven in een storm lijkt elk vaccin in een wereldwijde noodsituatie te volstaan – op voorwaarde natuurlijk dat het vaccin gezegend is door de volksgezondheidsautoriteiten.

In het nummer van 13. In het tijdschrift Nature Medicine van juli 2022 is een briefwisseling gepubliceerd van onderzoekers van het Innovative Clinical Research in Vaccinology Network in Parijs, Frankrijk, die strategieën evalueren om te reageren op de wereldwijde uitbraak van monkeypox: Een prospectief nationaal cohort dat ring-MVA-vaccinatie evalueert als profylaxe na blootstelling aan monkeypox (Een prospectief nationaal cohort dat ring-MVA-vaccinatie evalueert als profylaxe na blootstelling aan monkeypox) (nature.com).

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: