Experts: Wereld Economisch Forum zit achter wereldwijde “oorlog tegen boeren

experts:-wereld-economisch-forum-zit-achter-wereldwijde-“oorlog-tegen-boeren

31-07-22 07: 24: 00,

De aanvallen op boeren, ook in Nederland, de Verenigde Staten, Sri Lanka en andere landen, kunnen in verband worden gebracht met de agenda van de Verenigde Naties 2030, met name de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, en met het Wereld Economisch Forum. Verscheidene deskundigen hebben dit aan de krant The Epoch Times meegedeeld.

Het beleid van de Verenigde Naties op het gebied van landbouw en voedselproductie zal, indien het ongecontroleerd blijft, leiden tot economische verwoesting, tekorten, hongersnood en een drastische inperking van de vrijheden.

Nu al worden miljoenen mensen wereldwijd door voedseltekorten getroffen. Deze zullen het komende jaar alleen maar verergeren, waarschuwen deskundigen. Zij beweren dat hier een agenda achter zit. Volgens documenten die de krant heeft ingezien, gaat deze agenda onder meer over privé-eigendom. Er wordt al tientallen jaren gewerkt aan de Sustainable Development Goals.

Volgens door de krant geïnterviewde deskundigen werken enkele van ’s werelds rijkste en machtigste zakenmagnaten samen met communisten in China en elders.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: