ForbiddenKnowledgeTV.net:Het Trojaanse Paard van het Milieu van de Ontvolkingsdood Cult

forbiddenknowledgetv.net:het-trojaanse-paard-van-het-milieu-van-de-ontvolkingsdood-cult

30-07-22 10: 27: 00,

Het laatste nieuws van Greg Reese.

TRANSCRIPT

Ze willen dat je insecten eet. En ze willen dat je deze insecten eet binnen een massaal gevangenissysteem dat de mensheid ziet als een kankergezwel op de Aarde. Het is allemaal compleet bizar, maar het is slechts een dekmantel voor een massale ontvolkingsagenda. De COVID-19 vaxxines vernietigen het voortplantings- en immuunsysteem van de ontvangers. En doden mensen na verloop van tijd met mysterieuze structuren die groeien in het vasculaire systeem. We zien dit nu over de hele wereld en het is nog maar net begonnen. Er is een hele culturele beweging die nu opduikt uit de schaduw die wil dat de mensheid collectief zelfmoord pleegt. Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: