Het aantal sterfgevallen onder atleten is sinds 2021 met 1.700% gestegen en niemand mag vragen waarom

het-aantal-sterfgevallen-onder-atleten-is-sinds-2021-met-1.700%-gestegen-en-niemand-mag-vragen-waarom

31-07-22 06:51:00,

Professionele sporters worden verondersteld tot de fitste mensen op aarde te behoren. Waarom vallen er dan plotseling ongekend veel van hen dood door hartkwalen? Volgens officiële statistieken is het aantal atleten dat sinds begin 2021 doodgevallen is, omhooggeschoten in vergelijking met het jaarlijkse aantal sterfgevallen onder atleten dat geregistreerd werd vóór de invoering van de Covid-prikken.

Een waarheidsgetrouwe media zou deze sterfgevallen op de voorpagina’s belichten, en alles uit de kast trekken om de feiten rond de sterfgevallen te onderzoeken. Wij leven nu in een heel andere wereld, bericht Newspunch.com.

Het maandelijkse gemiddelde aantal sterfgevallen tussen januari 2021 en april 2022 ligt 1.700% hoger dan het maandelijkse gemiddelde tussen 1966 en 2004, en de huidige trend voor 2022 tot nu toe laat zien dat dit kan oplopen tot maar liefst 4.120% als het toegenomen aantal sterfgevallen doorzet. Het aantal sterfgevallen in maart 2022 ligt al drie keer hoger dan het vorige jaargemiddelde.

Expose-news.com meldt: Volgens een wetenschappelijke studie van de “Division of Pediatric Cardiology, University Hospital of Lausanne, Lausanne, Switzerland, die in 2006 gepubliceerd werd, waren er tussen de jaren 1966 en 2004 1.101 plotselinge sterfgevallen bij sporters onder de 35 jaar.

Nu hebben wij, dankzij het team van GoodSciencing.com, een uitgebreide lijst van atleten die in elkaar gestort en/of gestorven zijn sinds januari 2021, een maand nadat de eerste Covid-19 injectie aan het grote publiek werd toegediend.

Omdat het zo’n lange lijst is nemen wij die niet op in dit artikel, daarom is die volledige lijst hier te bekijken.

De volgende grafiek toont het aantal geregistreerde instortingen en sterfgevallen van atleten tussen januari 2021 en april 2022, met dank aan de hierboven gelinkte lijst –

Zoals u kunt zien is er vanaf januari 2021 ongetwijfeld een stijging geweest, de vraag is of die gewoon was en te verwachten.

In totaal zijn er tussen 21 januari en 22 april in totaal 673 sporters bekend die gestorven zijn. Dit aantal zou echter veel hoger kunnen liggen. Dat is dus 428 minder dan het aantal dat tussen 1966 en 2004 gestorven zou zijn. Het verschil hier is echter dat de 1.101 sterfgevallen zich over 39 jaar hebben voorgedaan,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: