Het begrijpen van de Grote Reset als een Cybernetische Religie

het-begrijpen-van-de-grote-reset-als-een-cybernetische-religie

31-07-22 10: 22: 00,

In dit uitgebreide interview met de Russische televisie DEN TV, werd ik uitgenodigd om de historische wortels van de Russisch-Amerikaanse vriendschap uit te leggen van 1776 tot de nederlaag van Hitler, evenals een diepgaande analyse van de cybernetica als de basis voor het cultische wangedrocht dat in de moderne tijd bekend staat als de Grote Reset en de cultus van het trans-humanisme.

Klik op een van de links hieronder om te kijken op Rumble, Bitchute of YouTube…

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: