Het einde van Kasteel Europa en de eerste dag van de vrijheid

het-einde-van-kasteel-europa-en-de-eerste-dag-van-de-vrijheid

31-07-22 02:26:00,

En zij vulden het gehele land met deze kastelen. Zij belastten het ongelukkige volk van het land zwaar met dwangarbeid aan de kastelen; en toen de kastelen gebouwd waren, vulden zij ze met duivels en goddelozen ∼ Angelsaksische kroniek, 1137

Inleiding: De drie doelstellingen van de SMO Herzien

Men heeft nu officieel toegegeven dat de drie doelstellingen van de Geallieerde Speciale Operatie in Oekraïne, de bevrijding van de Donbass, en de demilitarisering en denazificatie van Oekraïne, uitgebreid moesten worden. Dit komt in de eerste plaats door het verzet van het neonazistische regime in Kiev tegen de bevrijding van de volkeren van de Oekraïne, en in de tweede plaats door de steun die pro-Nazistische regimes aan dat regime geven. Die regimes, die bekend staan onder de naam “Het Collectieve Westen”, zijn de regimes, die slechts 13% van de wereldbevolking vertegenwoordigen, die de oorlog hebben verlengd, zowel in tijd als in ruimte, schrijft Batiushka.

Deze verandering werd op 28 juli impliciet bevestigd door Dmitry Peskov, de perschef van President Poetin, die verklaarde dat “heel Oekraïne gedenazificeerd moet worden”. Dit betekent dat het grootste deel, of zelfs heel Oekraïne bevrijd zal worden, niet alleen de Krim, de twee provincies van de Donbass en de omliggende vier provincies Charkov, Dnipropetrovsk, Cherson en Zaporozjie. Deze geheel of gedeeltelijk bevrijde provincies worden van verder weg aangevallen: het is duidelijk dat hun bevrijding pas volledig zal zijn als die aanvallen van verder weg gestopt zijn, zelfs als dat betekent dat men tot aan de Oekraïense grens met Polen moet gaan. (En als de NAVO-landen het bevrijde Oekraïne van binnen hun grenzen zouden durven aanvallen, dan…).

Wat het tweede doel betreft, de demilitarisering, die in Oekraïne aan de gang is en een hoog niveau heeft bereikt als gevolg van de Russische vernietiging van militaire uitrusting en van degenen die bereid zijn die te gebruiken, ook die moest verlengd worden. De verlenging is nodig vanwege de militaire uitrusting die vanuit de rest van het Collectieve Westen, dat wil zeggen vanuit het niet-Russische Europa (iets meer dan 50% van het Europese grondgebied) en vanuit de VS naar de Oekraïne wordt gestuurd. Beide zijn begonnen Oekraïne hun wapens ter vernietiging van Rusland te zenden. Het derde doel, de denazificatie, zowel in de Oekraïne als, zoals wij hieronder uitleggen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: