Japan geeft forfaitaire schadevergoeding aan familie van overleden Covid-vaccinslachtoffer, terwijl andere sterfgevallen door vaccin op wachtlijst staan

japan-geeft-forfaitaire-schadevergoeding-aan-familie-van-overleden-covid-vaccinslachtoffer,-terwijl-andere-sterfgevallen-door-vaccin-op-wachtlijst-staan

31-07-22 05: 44: 00,

Een panel van het Ministerie van Volksgezondheid heeft voor het eerst een forfaitaire schadevergoeding toegekend aan de familie van een vrouw die is overleden na een allergische reactie en een plotselinge hartaanval als gevolg van het “vaccin” Covid.

Volgens het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Sociale Zaken had de 91-jarige vrouw reeds bestaande aandoeningen, waaronder transiënte ischemische aanvallen. Het ministerie gaf geen informatie over wanneer zij was ingeënt of hoeveel vaccinaties zij had gekregen. Het medisch rapport van het ministerie vermeldt echter een acute allergische reactie en een hartaanval na de vaccinatie.

De familie van de vrouw zal iets meer dan 44 miljoen yen, het equivalent van 322.139,40 USD, ontvangen als overlijdensuitkering en nog eens 1.552,29 USD voor de kosten van de begrafenisplechtigheid.

Een door het ministerie benoemde commissie van deskundigen concludeerde maandag dat een oorzakelijk verband tussen latere gezondheidsproblemen en het vaccin bij haar overlijden niet te ontkennen was.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: