Moeilijke tijden in het verschiet – hoe los te komen van het systeem

moeilijke-tijden-in-het-verschiet-–-hoe-los-te-komen-van-het-systeem

31-07-22 03: 32: 00,

Direct naar video.

  • Terwijl natuurgeneeskunde vaak met argusogen wordt bekeken als iets “nieuws” en “onbewezen”, is in werkelijkheid de allopathische geneeskunde het nieuwe kind op het blok. Voordat John D. Rockefeller zich jaren geleden meester maakte van de medische industrie 112, waren natuurgeneeskundige kruidengeneeskunde, zonneschijn en homeopathie standaard.
  • Vandaag de dag maakt de Rockefeller Foundation deel uit van de “Great Reset” kaste die probeert totale controle te krijgen over iedereen in de wereld – financieel, medisch, fysiek en psychologisch.
  • Verschillende crises komen nu samen, en allemaal zijn ze in zekere mate levensbedreigend, te beginnen met het biowapen dat ze het “COVID vaccin” noemen. Dan zijn er problemen in de toeleveringsketen en tekorten aan voedsel en energie. Behoud van gezondheid zal in de toekomst een grote zorg zijn, omdat we met veel extra stressoren te maken zullen krijgen
  • Over de eenvoudige en gratis strategieën,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: