NachDenkSeiten:ㅤDe oorsprong van Corona

nachdenkseiten:ㅤde-oorsprong-van-corona

31-07-22 12: 00: 00, Der Ursprung von Corona

31. Juli 2022 op 14: 00 Een artikel door: Redacteur

Zoals SPIEGEL deze week meldde , zijn in het tijdschrift “Science” twee nieuwe studies verschenen die de wildmarkt van Wuhan aanwijzen als de “oorsprong” van Sars-CoV-2. Wie echter het boek van Günther Theissen “Das Virus” heeft gelezen, zal zich kritisch opstellen tegenover dit verslag. Delen van de wetenschappelijke gemeenschap lijken er een begrijpelijk belang bij te hebben de vrij plausibele hypothese van een laboratoriumoorsprong van het virus te marginaliseren. De NachDenkSeiten had hierover bericht . Theißen heeft zijn boek nu gepresenteerd tijdens een tafelgesprek in de lokalen van het Frankfurter Westend Verlag. Het gesprek is zeer spannend en zeker interessant voor veel van onze lezers.

De NachDenkSeiten zijn belangrijk voor een kritische meningsvorming, dat zeggen veel, veel mensen ons – maar ze kosten ook geld en daarom vragen wij u, beste lezers, om uw steun.
Hartelijk dank!

Vorig bericht: Hints van de week

Vorig bericht: Hints van de week

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: