Rusland beweert dat apenpokken verspreid zijn door 4 biologische laboratoria in Nigeria

rusland-beweert-dat-apenpokken-verspreid-zijn-door-4-biologische-laboratoria-in-nigeria

31-07-22 09: 55: 00,

Maanden nadat Rusland de Verenigde Staten ervan beschuldigde militaire biologische laboratoria in Oekraïne te hebben, heeft het nu beweerd dat er ten minste vier door de VS gerunde biologische laboratoria in Nigeria zijn.

Maanden nadat Rusland de Verenigde Staten ervan beschuldigde biologische laboratoria in Oekraïne te hebben, heeft het nu beweerd dat er ten minste vier door de VS beheerde biologische laboratoria in Nigeria zijn, van waaruit het monkeypoxvirus is verspreid. Zoals gemeld door Sputnik, heeft Igor Kirillov, het hoofd van de Russische Stralings-, Chemische en Biologische Verdedigingsmacht, vrijdag een nieuwe briefing uitgegeven waarin hij beweert dat de Verenigde Staten vier biologische laboratoria in Nigeria hebben.

Kirillov wees erop dat de WHO had geconcludeerd dat het huidige monkeypoxvirus afkomstig is uit Nigeria en dat dit een andere staat is waar de Verenigde Staten zijn biologische laboratoria heeft gevestigd. Volgens de beschikbare gegevens heeft het Afrikaanse land ten minste vier door de VS gecontroleerde biolaboratoria.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: