Russische TV over het “gender-theoretische perspectief” van de Amerikaanse economie

russische-tv-over-het-“gender-theoretische-perspectief”-van-de-amerikaanse-economie

31-07-22 02: 00,

In de VS weigert de regering de realiteit te erkennen en herdefinieert zij summier de term “recessie”.

Dezer dagen zijn wij getuige van een zeer absurde vertoning. De Amerikaanse minister van Financiën ontkent dat de VS zich in een recessie bevindt. Der Spiegel, trouw als altijd aan de Amerikaanse regering, speelt het spelletje mee en publiceert serieus artikelen met koppen als “Debat over economie – Amerikaanse minister van Financiën ziet geen tekenen van recessie” waarin Der Spiegel, als een woordvoerder van de Amerikaanse regering, het voor de hand liggende ontkent: De VS verkeren in een recessie en de regering-Biden faalt over de hele linie, ook economisch.

De economische ontwikkeling in de VS was een correspondentenverslag waard voor de Russische televisie, dat totaal anders klinkt dan de berichten in de westerse media. Ik heb het Russische verslag vertaald.

Begin van de vertaling:

De regering Biden probeert de ineenstortende economische crash te verdoezelen.

In de Verenigde Staten moeten de economische problemen nu zo snel mogelijk worden aangepakt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: