Stralingsleed.nl:ㅤIs de “vogelgriep” een oorzaak van ons draadloos gebruik?

stralingsleed.nl:ㅤis-de-“vogelgriep”-een-oorzaak-van-ons-draadloos-gebruik?

31-07-22 06:06:00,

Soms is de aanvaarding van de voor de hand liggende waarheid zo onvoorstelbaar en ongewoon, dat zij letterlijk en figuurlijk door de wereld genegeerd en ontkend wordt. Zo is het soms gemakkelijker en comfortabeler om verborgen te blijven in de waanzin van bedrog en leugens. Hoewel verantwoordelijk zijn vaak de enige weg vooruit is, is dit schijnbaar erg moeilijk. De echte waarheid wordt dan verzwegen en zit heel geraffineerd en onmenselijk in elkaar. De waarheid over de draadloze communicatie in dit geval, zeker. De onafhankelijke wetenschapper waarschuwt voor het gevaar, waar de wetenschapper in dienst van de telecom zegt; niets aan de hand. Waar normaal gesproken “de vogelgriep” vooral in de winter voorkomt en dat het nu zelfs in de zomer gebeurt, is de oorzaak anders is dan de bekende “vogelgriep”. Hier is dan ook sprake van een collectieve onwetendheid bij de mens (we weten niets wat betreft de uitwerking van al het draadloze geweld voor de  mens, flora en fauna) en de valse waarheid van  de telecom die gewoon zegt dat alle draadloos veilig is. Een leugen in eigen voordeel. Een in de geschiedenis vaker voortkomend probleem (denk aan het rook-verhaal en het asbest-verhaal in de 20ste eeuw), is dus wat nu het draadloos-verhaal gaat worden in de 21ste eeuw. De telecom zorgt ervoor dat overal 100% draadloos bereik in Nederland is en regering, provincies en gemeenten, juichen het nog steeds toe. Zodat (zoals ook bij het rook- en asbestverhaal) over pakweg 50 jaar, pas duidelijk wordt hoe destructief draadloos gebruik is? Wanneer het te laat is?

Want draadloos is een nieuwe elektrische technologie waar het lichaam geen raad mee weet
Dr. Thomas Cowan;* “als er een nieuwe elektrische technologie wordt ingevoerd, zien we een ‘soort pandemie’ optreden. Er treedt een biologische schokgolf op, waar ons organisme geen raad weet met de belastende, nieuwe situatie. Er gaan dan veel mensen dood en de rest redt het, maar dan wel met een aangeslagen biologie”. De nieuwe technologie van de 21ste eeuw is de draadloze communicatie met 5G. Veel mensen reageerden al op 2G, 3G en 4G en de wereldwijde corona-uitbraken, sinds 2020, hebben vast hun oorzaak in deze nieuwe technologie. Is corona veroorzaakt door alle draadloze verbindingen vanaf de grond en vanuit de ruimte? Door alle kunstmatige elektromagnetische velden (EMV)?

* Thomas Cowan (1956) is een Amerikaanse beoefenaar van alternatieve geneeskunde, 

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: