Tour de France voor dames

tour-de-france-voor-dames

31-07-22 09:20:00, Massale valpartij bij Tour De France voor vrouwen, nadat vrouw vooraan stopt om de weg te vragen

FRANKRIJK — Een spectaculaire crash tijdens de Tour de France Femmes, de allereerste Tour de France-evenement dat volledig uit vrouwen bestaat na de hoofdrace, werd naar verluidt veroorzaakt doordat de vrouw vooraan stopte om de weg te vragen.

Volgens getuigen kwam de voorste rijdster bij een splitsing in de weg en stopte om een omstander te vragen welke kant ze op moest.

‘Ik ben een beetje de weg kwijt, sorry,’ zei ze schaapachtig nadat ze haar fiets abrupt had stilgezet. ‘Ik heb geprobeerd het navigatie-dingetje aan te zetten, maar ik kon er niet achter komen hoe ik dat moest doen. Moet ik hier linksaf?’

De man legde geduldig uit welke kant ze op moest gaan met behulp van gemakkelijk te begrijpen richtingen zoals ‘noord’ en ‘zuid’, maar de vrouwelijke fietsster keek nog steeds verward.

“Sorry, kun je uitleggen welke kant je op moet met Starbucks of Winkelcentra’s als oriëntatiepunten?” Omdat er geen Starbucks of Winkelcentra’s in de buurt waren, kon de man haar echter niet helpen. En toen was het te laat, want de rest van de fietsers had haar ingehaald met tot gevolg een enorme valpartij.

De race kwam na niet al te lange tijd weer op gang, maar ontspoorde opnieuw toen de vrouw voor haar naar adem snakte en plotseling op de rem trapte nadat ze dacht dat ze een kilometer voor haar de remlichten van een auto zag aangaan.

Bij publicatie hadden bronnen bevestigd dat, hoewel geen mannelijke fietsers bij de echte Tour de France hoefden te stoppen voor een routebeschrijving, ze ook hopeloos verdwaald waren en nog steeds ergens op het Franse platteland rondrijden.

 

Aldus de Babylon Bee van wie dit originele bericht is.

Voor nog meer onzin en ironie kunt zichzelf vermaken op de website van The Babylon Bee

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: