Uit gegevens uit Europa blijkt dat COVID-boosters nu dodelijk zijn

uit-gegevens-uit-europa-blijkt-dat-covid-boosters-nu-dodelijk-zijn

31-07-22 05: 36: 00,

Sinds 1 juni 2022, toen de Ba.5-variant heel Europa veroverde, hebben boostervaccinaties de dood door COVID bevorderd. Anders dan in het verleden voorkomen boostervaccinaties geen “ernstige uitkomsten”. Integendeel, vanaf deze zomer maken booster-vaccinaties ernstige ziektecursussen waarschijnlijker.

De getroffen landen zijn: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.

Wat is de relatie tussen het aantal booster per 100 persoon aan het begin van de periode en het aantal COVID-doden per miljoen gedurende de periode?

Juni-juli 2022 – Het slechte nieuws

De relatie tussen het aantal booster en het aantal COVID-doden is zeer statistisch significant! Let op de bijzonder lage P-waarde.

De belangrijkste bevinding is dat herhalingsvaccinaties nu tot meer sterfgevallen leiden. Dit zal in de loop van de tijd alleen maar erger worden, omdat mensen geleidelijk verzwakken door herinfectie en het virus de nutteloze booster-antilichamen uitbuit.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: