Voedseloorlogen – Hongersnood creëert goedkopere arbeid

voedseloorlogen-–-hongersnood-creeert-goedkopere-arbeid

31-07-22 01: 00,

  • In 2008 werd op de website van de Verenigde Naties een artikel geplaatst waarin de voordelen van honger in de wereld werden aangeprezen voor het creëren van goedkope, gemotiveerde arbeidskrachten.
  • Het artikel dook onlangs weer op op Twitter en verspreidde zich als een virus; het werd door de Verenigde Naties binnen 24 uur verwijderd.
  • De strekking van het artikel is dat de elite een duidelijk motief heeft om geen einde te maken aan de honger in de wereld, want als iedereen goed gevoed is, is er misschien niemand meer bereid om goedkope arbeidskrachten te leveren en te zwoegen in enkele van de fysiek meest veeleisende en onaangename banen op de planeet.
  • Terwijl de VN het artikel satire noemde, ontkende de auteur dat het satirisch was en zei dat hij de aandacht wilde vestigen op het feit dat sommige mensen profiteren van het bestaan van honger in de wereld.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: