Voormalig Witte Huis COVID-coördinator Dr. Birx geeft toe dat zij wist dat de gevaarlijke mRNA-vaccins niet zouden werken – De helft van de mensen die stierven waren gevaccineerd

voormalig-witte-huis-covid-coordinator-dr.-birx-geeft-toe-dat-zij-wist-dat-de-gevaarlijke-mrna-vaccins-niet-zouden-werken-–-de-helft-van-de-mensen-die-stierven-waren-gevaccineerd

31-07-22 08:01:00,

De voormalige COVID-coördinator van het Witte Huis, Dr. Deborah Birx, vertelde aan Neil Cavuto dat zij “wist” dat de COVID-19 vaccins “geen bescherming zouden bieden tegen infectie”, maar toch pushte zij ze, bericht Thegateway.

Via FOX News, Dr. Deborah Birx:

“Ik wist dat deze vaccins geen bescherming zouden bieden tegen infecties. En ik denk dat we de vaccins te veel hebben opgesmukt, waardoor de mensen zich toen zorgen gingen maken dat het niet gaat beschermen tegen ernstige ziekte en ziekenhuisopname. Dat zal het wel doen. Maar laten we er geen doekjes om winden: 50% van de mensen die aan de Omicron-golf zijn gestorven, waren ouder, gevaccineerd. Dus daarom zeg ik, zelfs als u gevaccineerd en geboosterd bent, als u nu ongevaccineerd bent, is testen en Paxlovid de sleutel. Het is effectief. Het is een geweldig antiviraal middel. En echt, dat is wat nu uw leven gaat redden als u boven de 70 bent, wat als u naar de ziekenhuisopnames kijkt, gestaag stijgt met nieuwe opnames, vooral bij mensen boven de 70.”

Dit komt nadat Birx heeft toegegeven dat zij willens en wetens tegen de president van de Verenigde Staten heeft gelogen om de economie van de VS in lockdown te plaatsen en miljoenen Amerikanen hun baan te laten verliezen.

“Scarf Lady” committed scientific fraud and misled the president and the nation into unnecessary lock-downs and restrictions based on the false presumption that the virus spread among health people (asymptomatic spread) that was disproved by Cao et al Madewell et al. pic.twitter.com/Doeion4tu7

— Peter McCullough, MD MPH (@P_McCulloughMD) July 20, 2022

Het is waar.
Birx en Fauci hebben volkomen frauduleuze modellen gepusht om President Trump over te halen de economie stil te leggen.

Zoals The Gateway Pundit twee jaar geleden al meldde – medio april 2020, heeft Dr. Fauci toegegeven dat het hij en Dr. Birx waren die President Trump overhaalden om de economie van de VS in lockdown te doen, wetende welke enorme verwoesting dit zou aanrichten in banen, levens en handel.

  • Dr. Tony Fauci en Dr. Deborah Birx gebruikten het Imperial College Model om President Trump over te halen de HELE ECONOMIE van de VS in lockdownt te doen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: