Wakker worden in een nachtmerrie

wakker-worden-in-een-nachtmerrie

31-07-22 05: 31: 00,

Eén ding dat dit wereldwijde ontwaken (althans een ontwaken voor mij en mijn medescheten) mij heeft doen beseffen, is dat wij allen al geruime tijd in een absolute hel leven. Ik spreek niet voor u, maar ik heb de indruk dat alle technologische vooruitgang de menselijke geest niet echt heeft geholpen.

Zeker, we leven misschien langer, we hebben geen parasieten die constant aan ons vlees knagen, we hebben geen ongebreidelde infecties en inwendige gruwelen die ons lichaam teisteren (meestal niet, maar kanker komt steeds vaker voor), we kunnen rondrijden in auto’s, over de hele wereld vliegen, tv kijken, videospelletjes spelen op de computer of onze mobiele telefoons.

Yahoo.

Ja, technologie is ook verantwoordelijk voor veel goede dingen, zoals het gemak van het krijgen van voedsel, schoon water, etc…, maar blijf hier bij me. Medische technologie heeft wonderen verricht om veel menselijk lijden te verlichten. ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: