‘We zijn er weer voor jullie, zoals 80 jaar geleden”

‘we-zijn-er-weer-voor-jullie,-zoals-80-jaar-geleden”

31-07-22 06:35:00, Bericht van de Canadezen voor Nederlandse boeren: “De socialisten die deze buitensporige voorstellen doen, geven veel minder om het milieu dan om het beheersen van jou.”

 

In zijn laatste poging om volledige controle over Canada te krijgen, is de regering van premier Justin Trudeau van plan de stikstofuitstoot te verminderen door het gebruik van kunstmest onder Canadese boeren te beperken. De door het World Economic Forum gecontroleerde leider Justin Trudeau beweert het gebruik van meststoffen te verminderen om “klimaatverandering” te bestrijden, het soort globalistische plan dat zal leiden tot torenhoge voedselprijzen en hongersnood.

 

De globalistische kruistocht tegen boeren door op macht beluste regeringen is ook niet exclusief voor Canada. In Nederland heeft de overheid bijvoorbeeld nog extremere maatregelen genomen om het kunstmestgebruik aan banden te leggen in naam van ‘klimaatverandering’. Dit beleid stuitte op massale tegenwerking van Nederlandse boeren, die al wekenlang protesteerden.

 

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump hield zaterdag een toespraak op een bijeenkomst van Turning Point USA in Florida, waar hij zijn steun betuigde aan Nederlandse boeren. Hij waarschuwde dat de hoax van de klimaatcrisis tot hongersnood zou kunnen leiden. Op dit moment strijden moedige boeren in Nederland tegen de klimaattirannie van de Nederlandse regering, zei Trump:

 

Nederland is een van Europa’s grootste landbouwexporteurs, waardoor het een doelwit is van de E.U. beleid op het gebied van klimaatverandering. Maar, zoals gemeld bij RAIR, “de socialisten die deze buitensporige voorstellen doen, geven veel minder om het milieu dan om het beheersen van jou.”

Wat er in Nederland gebeurt, is bijna alsof je in een glazen bol kijkt voor de rest van de westerse landen die onderworpen zijn aan een radicaal klimaatbeleid.

 

Canadezen, net als veel andere burgers van Europese landen, besloten de straat op te gaan toen globalisten hun inspanningen opvoerden om de uitstoot te verminderen, wat schade toebracht aan het levensonderhoud van mensen en de wereldwijde voedselvoorziening.

 

 

We willen een bericht sturen naar de Nederlanders en we willen een bericht sturen naar Holland, Holland, Nederland. We zijn er weer voor u, zoals we er 80 jaar geleden voor u waren.

We hebben een relatie met de Nederlanders die de normies zich misschien niet herinneren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: