Zelfmoord van vaccinatiedokter: Vacinzeloten instrumentaliseren haar dood

zelfmoord-van-vaccinatiedokter:-vacinzeloten-instrumentaliseren-haar-dood

31-07-22 04:07:00,

Schokkend nieuws gaat door Oostenrijk: de arts Lisa-Maria Kellermayr (36) heeft voor zelfmoord gekozen. Weer een tragisch slachtoffer van de tweedeling van het systeem. Al twee jaar lang zwijgen de mainstream media ironisch genoeg over het exploderende aantal zelfmoorden als gevolg van het onmenselijke lockdownbeleid. Toen Wochenblick berichtte over de trieste zelfmoord van een tiener, stuurden zij de Raad voor de Journalistiek op Woblickchen af. Nu heeft een van de Coronapaniekzaaiers zich van het leven beroofd. En zie: plotseling berichten de systeemmedia over zelfmoorden. Of om precies te zijn: over deze ene zelfmoord. Een leugenachtige actie: zij willen alleen maar instrumentaliseren, bericht Wochenblick.

Van dokter tot activist: in november beweerde Kellermayr ten onrechte dat een verpleegstersdemonstratie de uitgang van een ziekenwagen had geblokkeerd. Zij verscheen in de mainstream media als een “deskundige”, riep op tot harde maatregelen, promootte de “vaccinatie” van zuigelingen. Zij gaf zich vaak over aan intimidatie tegen mensen die kritiek hadden op de vaccinatie en op het establishment. Ook zij is nu een van de vele slachtoffers van de Coronapolitiek die onze samenleving diep verdeeld heeft. Bovenal is Kellermayr het slachtoffer geworden van de gewetenloze en opgeblazen Corona-angstmachine.

Hoewel zij zelf de werkzaamheid van een astmaspray tegen Corona ontdekt had, bewees de dokter uit Attersee in paniek haar gehoorzaamheid aan de volkomen absurde richtlijnen van de Artsenvereniging en de regering. In februari bekende zij: zij klaagde collega’s aan die patiënten een vrijstelling van verplichte vaccinatie gaven aan de ex-Artsenvereniging despoot Thomas Szekeres. Voor de ongevaccineerden eiste de dokter totale uitsluiting uit het gezondheidsstelsel.

Screenshot: Twitter

Niet alle zelfmoorden zijn hetzelfde: Rauch als zondebok

Kellermayr zou al in de winter doodsbedreigingen hebben ontvangen. Maar nu werd het haar allemaal te veel. Vrijdag werd Kellermayr dood aangetroffen in haar praktijk. Zij pleegde zelfmoord. Haar laatste woorden: een eis tot aftreden van minister van Volksgezondheid Rauch.

Wat is er gebeurd: nadat Rauch had toegegeven dat de collaterale schade van het Coronabeleid te groot was, vooral vanwege de explosief stijgende kinderzelfmoorden, kregen veel van de vacinzeloten zenuwinzinkingen, zoals Wochenblick berichtte. Ook voor Kellermayr lijkt het te veel geworden te zijn. Want zoals de Coronapaniekzaaister op Twitter klaagde, gaf Rauch uitgerekend Wochenblick gelijk. Alles waar de aanhangers van de Coronapolitiek in geloofden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: