Advocaat is opgewonden: Amerikaanse federale rechter blokkeert COVID-vaccinatieplicht voor luchtmacht en delen van de Nationale Garde.

advocaat-is-opgewonden:-amerikaanse-federale-rechter-blokkeert-covid-vaccinatieplicht-voor-luchtmacht-en-delen-van-de-nationale-garde.

01-08-22 12: 34: 00,

Door Megan Redshaw1., voor Children’s Health Defense2. 29.07.2022

Een federale rechter in Ohio blokkeerde woensdag voor de hele staat het COVID 19 vaccinatie mandaat3. door het leger voor leden van de luchtmacht, de ruimtemacht en de luchtmacht nationale garde die hadden verzocht om religieuze vrijstellingen.

In zijn uitspraak van 4 pagina’s4., zei U.S. District Judge Matthew McFarland dat de regering “er niet in was geslaagd om een overtuigend argument aan te voeren waarom de rechtbank het bevel, uitgevaardigd op 31, zou moeten handhaven. Maart 2022 mag niet worden uitgebreid tot de leden van de klas.”

De uitspraak van woensdag vervangt McFarland’s 14-voorlopig bevel5. van

14. Juli. Het bevel werd uitgevaardigd om het leger de tijd te geven zijn standpunt kenbaar te maken dat het bevel niet langer van toepassing is en om 10.000 of meer dienstleden die opluchting zoeken,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: