Apolut:ㅤFarmaceutische bedrijven, winstmaximalisatie en gezondheid | Door Christian Kreiß

apolut:ㅤfarmaceutische-bedrijven,-winstmaximalisatie-en-gezondheid-|-door-christian-kreis

01-08-22 01: 05: 00,

Een standpunt van Christian Kreiss.

Vraag

Beursgenoteerde ondernemingen kunnen alleen overleven als ze voortdurend hoge en op lange termijn stijgende winsten genereren. Als de winst daalt, daalt de aandelenkoers. Dan is er de dreiging van een bedrijfsovername of herstructurering door middel van personeelsinkrimpingen, kostenverlagingen, fabriekssluitingen, enz. Dalende of zelfs onbestaande winsten bedreigen het voortbestaan van beursgenoteerde ondernemingen. De bestaansreden van beursgenoteerde ondernemingen is het genereren van voortdurend hoge en op lange termijn stijgende winsten.

Dit geldt ook voor beursgenoteerde farmaceutische ondernemingen. Zij moeten alles doen om hun winsten voortdurend te maximaliseren. Wat zou het ergste zijn dat farmaceutische bedrijven kan overkomen die winstmaximalisatie nastreven? Natuurlijk gezonde mensen met een natuurlijke immuniteit zonder angst voor ziekte.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: