Arm van pasgeboren baby GEAMPUTEERD nadat moeder COVID-19 vaccins nam en baby bloedstolsels kreeg in de baarmoeder

arm-van-pasgeboren-baby-geamputeerd-nadat-moeder-covid-19-vaccins-nam-en-baby-bloedstolsels-kreeg-in-de-baarmoeder

01-08-22 10:01:00,

Een van de eerste bekende gevallen van bijwerkingen van het COVID-19 “vaccin” die van moeder op baby worden doorgegeven, is aan het licht gekomen, waaruit de gevaren blijken van de injecties voor vrouwen die zwanger zijn of later besluiten zwanger te worden, terwijl zij “volledig gevaccineerd” zijn, bericht Ethan Huff.

De kleine Zack Reilly mist nu een arm, zo meldt men, nadat die vrijwel onmiddellijk na zijn geboorte geamputeerd moest worden, toen ontdekt werd dat het kind bloedstolsels had ontwikkeld in zowel zijn nu verwijderde linkerarm als in zijn hersenen.

Het kind werd naar verluidt op 11 juli 2021 met 37 weken via een spoedkeizersnede ter wereld gebracht. Hij had een “gekneusde en geblesseerde” linkerarm, zo wordt ons verteld, en het ledemaat werd verwijderd nadat een MRI-scan had uitgewezen dat hij een beroerte had gehad terwijl hij nog in de baarmoeder van zijn moeder zat.

Die beroerte heeft de arm en de hersenen van het kind verwoest, hoewel hij zich volgens de media aanvankelijk “briljant” zou hebben aangepast. Zijn ouders, van wie de een assistent-loopbaanadviseur bij de Royal Navy is en de ander een telecomingenieur, zeggen dat hij van zijn eerste familiebarbecue heeft genoten, wat hen trots maakte – maar de pret duurde niet lang.

“De eerste weken van Zack’s leven voelde het alsof het ene ding na het andere misging,” zei de moeder van de jongen. “Het was gewoon hartverscheurend.”

Behalve dat hij zijn arm verloor en hersenbeschadiging opliep, heeft de kleine Zack nu ook toevallen en lacht hij niet meer

Libby zegt dat haar zwangerschap voorspoedig verliep tot de laatste dagen voor hij vervroegd ter wereld gebracht moest worden. Ze begon “van die scherpe krampen” te voelen, zegt ze, “waarvan ik dacht dat het weeën waren.”

“Wij belden het ziekenhuis om te zeggen dat wij dachten dat het misschien weeën waren, maar zij zeiden dat het nog niet klonk alsof ik klaar was om naar het ziekenhuis te komen. Toen werden ze de volgende dag erger en waren zo pijnlijk dat ik niet kon voelen of hij bewoog of niet, dus zeiden ze dat we naar het ziekenhuis moesten komen,” vertelde zij aan de media.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: