Brits regeringsrapport en gegevens over oversterfte bevestigen dat COVID-19 vaccinatie 5 maanden nodig heeft om ontvangers te doden

brits-regeringsrapport-en-gegevens-over-oversterfte-bevestigen-dat-covid-19-vaccinatie-5-maanden-nodig-heeft-om-ontvangers-te-doden

01-08-22 09:01:00,

Uit door de Britse regering gepubliceerde gegevens blijkt dat de gevaccineerde bevolking in Engeland een hoger sterftecijfer per 100.000 heeft dan de ongevaccineerde bevolking. Uit de cijfers blijkt dat het ongeveer 5 maanden duurt vanaf het ontvangen van het Covid-19 vaccin voordat dat verhoogde sterftecijfer zich realiseert, schrijft Expose-news.com.

Dit impliceert dus dat de massale winter-“Booster”-vaccinatiecampagne de schuld is van de plotselinge stijging van het aantal wekelijkse oversterfte-gevallen in heel Engeland sinds eind april 2022.

Het Office for National Statistics (ONS) publiceert wekelijks cijfers over de in Engeland en Wales geregistreerde sterfgevallen. De meest recente gegevens geven de sterfgevallen tot en met 15 juli 2022 weer.

De volgende grafiek, gemaakt door de ONS, toont het aantal sterfgevallen per week vergeleken met het vijfjarig gemiddelde –

Bron

De meest recente week laat zien dat er 10.515 sterfgevallen waren in Engeland en Wales, wat neerkomt op 1.113 meer sterfgevallen dan het vijf-jarig gemiddelde. Maar dit is een trend die zich al sinds eind april 2022 voordoet.

Bron

De vraag is: waarom?

U hebt waarschijnlijk de afgelopen maanden de krantenkoppen gezien over artsen die verbijsterd waren over een toename van het “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS)?

Bron

Zo niet, dan hebben wij dat uitvoerig behandeld in een artikel dat u hier kunt lezen. Maar deze “verbijsterende” opleving van gezonde jongeren die onverwacht sterven aan “een mysterieus syndroom”, en het feit dat het aantal overledenen in Engeland en Wales weer toeneemt, komt simpelweg door de Covid-19 vaccinatie.

Uit verdere gegevens van het ONS blijkt namelijk dat de Covid-19 vaccinatie het risico op overlijden aanzienlijk verhoogt en na vijf maanden duizenden het leven kost.

Op 6 juli heeft het Office for National Statistics (ONS) zijn laatste dataset over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland gepubliceerd, en daaruit zijn een heleboel schokkende bevindingen naar voren gekomen.

Zo weten wij nu bijvoorbeeld dat volgens de ONS 94% van alle Covid-19 sterfgevallen in Engeland in april en mei 2022 onder de gevaccineerde bevolking waren. Met 90% van die sterfgevallen onder de drie-/viervoudig gevaccineerden.

Wij weten nu ook dat Covid-19 vaccinatie het risico op overlijden van kinderen verhoogt tussen 4.423% en 13.633%.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: