“Broeikasgaseffect bestaat niet” – een Zwitserse natuurkundige betwist de orthodoxie van de opwarming van de aarde

“broeikasgaseffect-bestaat-niet”-–-een-zwitserse-natuurkundige-betwist-de-orthodoxie-van-de-opwarming-van-de-aarde

01-08-22 02: 32: 00,

Thomas Allmendinger, een onafhankelijk Zwitsers fysicus, heeft een reeks experimenten uitgevoerd die zijn gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften met collegiale toetsing en die de fysische grondslagen van de theorie over broeikasgassen in twijfel trekken. Allmendinger, die is opgeleid aan het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie in Zürich, heeft het aangedurfd het conventionele, politiek correcte klimaatdictaat dat CO2 een broeikasgas is met unieke eigenschappen ten aanzien van de opwarming van de aarde, ter discussie te stellen. In een reeks in wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerde artikelen betoogde hij dat zijn experimenteel onderzoek naar de thermische absorptie van infrarode straling (IR) bewees dat “atmosferische sporengassen zoals kooldioxide geen invloed hebben op het klimaat”.

De theorie van broeikasgassen gaat terug op een publicatie van de Franse natuurkundige Jean Baptiste Joseph Fourier uit het jaar 1827 getiteld “Mémoire sur les temperature du globe Terrestre ed de espaces planétaires” [“Memorandum over de temperaturen van de aardbol en de planetaire ruimten”, noot d.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: