De mooiste en meest PR-intensieve oorlog aller tijden

de-mooiste-en-meest-pr-intensieve-oorlog-aller-tijden

01-08-22 05: 35: 00,

De president en de First Lady van Oekraïne poseerden voor een romantische fotoshoot met het tijdschrift Vogue, waarin president Volodymyr Zelensky poëtisch vertelt over zijn liefde voor zijn geliefde vrouw.

Ik weet wat u denkt: hoe kan Zelensky tijd vinden voor een Vogue-fotoshoot temidden van zijn drukke schema met PR-optredens voor andere grote westerse instellingen?

Ik bedoel, dit is dezelfde Volodymyr Zelensky die zoveel video-optredens heeft gemaakt voor de Grammy Awards, het Cannes Film Festival, het World Economic Forum, en waarschijnlijk de Bilderberg Group, en ontmoetingen heeft gehad met beroemdheden als Ben Stiller, Sean Penn en Bono en The Edge van U2. Het is een erg drukke PR tour zonder dat hij het strategische belang van lange afstandswapens bespreekt met Elmo uit Sesamstraat.

Oh, en is er geen oorlog gaande in Oekraïne of zo? Je zou denken

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: