De zinloosheid van verplichte vaccinatie

de-zinloosheid-van-verplichte-vaccinatie

01-08-22 08:56:00, Laten we het voorbeeld van Micronesië eens gebruiken.

In 2021 was de Pacifische staat Micronesië een van de weinige landen die deden wat het vaccinatiekartel van de politieke media ook wilde doordrukken voor Duitsland (en tot nu toe tevergeefs) en het voor de bevolking aantrekkelijk wilden maken als zogenaamd, onmisbaar preventive maatregel: het stelde, naast hooguit een handvol andere kleine staten, een algemene wettelijke coronavaccinatieplicht in. Dit werd gedaan met bijzondere ijver om de opmars van het virus te stoppen. Reizigers die aankwamen en die positief testten, mochten het land niet binnen en werden onmiddellijk in strikte quarantaine geplaatst. Sterker nog, medio dit jaar is er sinds 2020 geen enkele coronabesmetting meer te melden – hoewel wetenschappers erop wezen dat dit helemaal niet het gevolg was van de vaccinatie, maar te wijten was aan strikte quarantainemaatregelen in een gesloten Zuid-Pacific republiek – Micronesië bestaat uit meer dan 2.000 kleine en grotendeels onbewoonde eilanden – en de maatregelen zijn veel gemakkelijker te handhaven dan in grote landen – vooral door middel van migratiecontroles.

Maar ondanks – of dankzij? – de vaccinatie, maakt dit land  sinds vorige week een extreme, bijna exploderende corona besmettingsgolf door: het virus woedt onder de ongeveer 100.000 inwoners, en Micronesië wordt getroffen door een corona besmettingsgolf die zijn hele eerdere rigide preventie strategie aantast  – en tegelijkertijd die van de absurde vaccinatiecampagne. Volgens overheidsinformatie zijn er meer dan 1.000 besmettingen, de huidige gegevens suggereren zelfs meer dan 2.000. Dit betekent dat een ander voorbeeldig “modelland” van de lokale fascistisch-achtige vaccinatie dwingelandij plat op het gezicht valt.

Ondanks verplichte vaccinatie en quarantaine maatregelen verspreid het virus zich.

Stom: in augustus wilde Micronesië eigenlijk de quarantainebeperkingen opheffen en het land weer openstellen voor toeristen – onder strikte voorwaarden voor bezoekers met een ​​actueel volledig vaccinatiecertificaat en een negatief testresultaat (en deze regelgeving alleen al laat zien hoeveel vertrouwen de autoriteiten daar schijnen te hebben in de vaccinatie). In plaats daarvan woedt nu een coronagolf van de omicron-subvariant BA.5, die in Europa – waar de facto “kudde-immuniteit” heerst of de bevolking helemaal niet of slechts licht wordt getroffen door infecties als gevolg van aanpassing aan het virus –  volkomen ongevaarlijk is. In Micronesië, waar het immuunsysteem van de mensen echter meer dan twee jaar kunstmatig werd onderbelast, zijn de symptomen ernstiger (hoewel er natuurlijk ook geen sterfgevallen zijn onder de niet-kwetsbare daar;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: