Dissident One:ㅤArm van pasgeboren baby geamputeerd nadat moeder covid-vaccins nam en baby bloedstolsels kreeg in de baarmoeder – DissidentNL

dissident-one:ㅤarm-van-pasgeboren-baby-geamputeerd-nadat-moeder-covid-vaccins-nam-en-baby-bloedstolsels-kreeg-in-de-baarmoeder-–-dissidentnl

01-08-22 06:05:00,

Een van de eerste bekende gevallen van bijwerkingen van het Covid-“vaccin” die van moeder op baby worden doorgegeven is aan het licht gekomen, waaruit de gevaren blijken van de injecties voor vrouwen die zwanger zijn of die later besluiten zwanger te worden terwijl zij “volledig gevaccineerd” zijn.

De kleine Zack Reilly mist nu een arm, meldt Natural News, nadat deze vrijwel onmiddellijk na zijn geboorte moest worden geamputeerd toen werd ontdekt dat het kind bloedstolsels had ontwikkeld in zowel zijn nu verwijderde linkerarm als in zijn hersenen.

Het kind werd naar verluidt op 11 juli 2021 met 37 weken via een spoedkeizersnede ter wereld gebracht. Hij had een “gekneusde en geblesseerde” linkerarm en het ledemaat werd verwijderd nadat een MRI-scan had aangetoond dat hij een beroerte had gehad terwijl hij nog in de baarmoeder van zijn moeder zat.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: