Dissident One:ㅤFrankrijk schaft alle Corona-maatregelen af – DissidentNL

dissident-one:ㅤfrankrijk-schaft-alle-corona-maatregelen-af-–-dissidentnl

01-08-22 07:09:00,

In Frankrijk zullen alle Coronamaatregelen maandag worden opgeheven. Bewijs van bescherming tegen vaccinatie tegen Corona, een negatieve test of de status van herstellende zullen niet langer vereist zijn voor reizen naar Frankrijk.

Voorheen moesten mensen volledig gevaccineerd zijn of een recente negatieve coronatest hebben wanneer zij het land binnenkwamen; voor reizigers uit de EU en sommige andere landen werd ook een bewijs van een recente infectie aanvaard. Dit is nu niet meer nodig, meldt Jouwatch.

Ook Nieuw-Zeeland heeft sinds gisteravond zijn grenzen opengesteld voor reizigers uit de hele wereld. Het is de laatste openingsstap nadat de eilandnatie zich in de nasleep van de Coronapandemie in maart 2020 als een bezetene aan het Zero-covid-dictaat onderwierp en zich – zonder succes – grotendeels van de buitenwereld afsloot.

“Dit is geweldig nieuws voor de toeristische sector en de economie nu de lente en de zomer naderen en de mensen van het noordelijk halfrond hun wintervakantie boeken,” kondigde Stuart Nash,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: